Chinese vrouw zoekt grote man in Den Haag

Chinese vrouw zoekt grote man in Den Haag Provincie: Zuid Holland
Plaats: Den Haag
Wijk: Duinoord
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 37 jaar
Sterrenbeeld: Maagd
Postuur: Normaal
Lengte: Tussen de 1.70 en 1.80
Haarkleur: Zwart
Kleur ogen: Donkerbruin

Kom nu in contact met deze vrouw!

Chinese vrouw zoekt grote man in Den Haag, Duinoord

Of het waar is dat weet ik niet, maar ik wil het zelf ervaren. Heel vaak heb ik horen zeggen dat blanke mannen groot zijn in vergelijking met Chinese mannen. Dat lijkt mij best wel geil te zijn. Mijn fantasie gaat dan ook op hol met mij. Ik zie het al voor mij gebeuren dat ik een date heb met een man die mij helemaal kan vullen. Dat ik hem in mijn mond neem en dat hij er bijna niet in past. Dat ben ik niet gewend. De mannen met wie ik tot nu toe een date heb gehad waren niet groot geschapen. Zonder enige moeite kon ik ze in mij nemen en ook in mijn mond. Nu kijk ik er toch verlangend naar uit om het met een grote man te doen.

Met een grote man bedoel ik dat jij groot geschapen bent. Niet alleen je lichaam maar alles van je. Smachtend kijk ik uit naar het moment waarop mijn droom zal uitkomen. Het is een fantasie waar ik al heel lang mee rondloop. Eindelijk heb ik gedurfd de stoute schoenen aan te trekken en het te beleven. Volgens mij verwacht ik niet teveel. Ik kan mij bijna voorstellen hoe het zal zijn, maar uit ervaring weet ik dat de werkelijkheid meestal veel spannender is. Van sommige dingen kan je je gewoon geen voorstelling maken en dit is een van deze dingen. Laat mij dus niet al te lang wachten.

Kom direct in contact!

1 gedachte over “Chinese vrouw zoekt grote man in Den Haag”

Plaats een reactie