Knappe vrouw uit Scheveningen zoekt date

Knappe vrouw uit Scheveningen zoekt date

Goed zie ik eruit vind je niet? Ik ben altijd aan het sporten, ik hou van lange strandwandelingen en ben lid van fit for free waar ik elke keer minimaal 3 keer naartoe ga! Dus ga je gezellig een keertje met me mee of als jij mijn foto ziet denk jij aan een andere manier calorieën te verbranden? haha… Kan het begrijpen hoor, krijg die reactie vaak, maar ik zoek geen getrouwde mannen en ook geen jonge guppies! Ik zoek een leuke man die mijn uiterlijk en lichaam waardeert en graag tijd met me doorbrengt buiten de sportschool, maar een sport buddy zou ik ook leuk vinden. Lijkt jou het ook wat?

3 comments

  1. Hallo May, ik ben Peter uit Bezuidenhout-West.Ook Den Haag. Iedere dag doe ik aan thuis fitness. Verder doe ik vrijwilligerswerk bij een burenhulp. Leuk werk, het matchen vraag en aanbod van klusjes op allerlei gebied.

  2. Hoi lekker ding Michien wonen we vlak bij woont op Scheveningen ben 48jaar vrijgezel woon alleen dus wil wel kennis maken

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 1 =