vrouw zoekt partner in den haag

Knappe vrouw zoekt partner in Den Haag

Hallo daar, leuke mannen van Nederland.

Mijn naam is Erica, ik ben 47 jaar en woonachtig in Den Haag. Ik ben al enige jaren vrijgezel en ik ben altijd voldaan en tevreden geweest met mijn vrijgezelle bestaan. Echter nu met de quarantaine begin ik na te denken over alles en mis ik toch wel wat meer aandacht en communicatie in mijn leven. Dus wellicht kan ik via hier een leuke man tegenkomen met wie ik een goede open relatie kan krijgen in Den Haag!

3 reacties op “Knappe vrouw zoekt partner in Den Haag”

 1. Hoi Erica,
  Ik zal me voorstellen mijn naam is Cock woon in den haag.
  Ik wil graag met je willen mailen ben die corona ook wel zat.
  Op de foto zie ik een pratige vrouw die aan dacht wil.
  Die wil ik je graag geven.
  Als je reageer geef ik de rest van de informatie over mij.
  Cock

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top