Ervaring komt met de jaren

Ervaring komt met de jaren

Bekijk Meer Foto's
Naam Sandra
Leeftijd 57
Lengte 1.50 - 1.60
Postuur Slank
BH Maat D
Relatie
Huidskleur Blank
Haarkleur Blond
Roken Nee
Drinken Soms
Tattoo Nee
Piercing Nee

Wil je een date met Sandra? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Drenthe in ons systeem zoals Sandra die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!

Ik denk dat mijn titel al genoeg zegt en ik hoop dat jij er ook zo over denkt. Zo niet moet je ook niet oordelen als je nooit hebt afgesproken met een oudere vrouw. Want ik kan je garanderen dat je er nooit spijt van gaat krijgen, al die jonge meiden kunnen een hoop van mij leren! Ik heb drie huwelijken overleeft en date nu regelmatig met mannen de helft van mijn leeftijd en allemaal willen ze me blijven zien. Logisch natuurlijk, maar waarom moet jij nog maar komen ontdekken. Nieuwsgierig? Ik wacht op je berichtje xx

3 thoughts on “Ervaring komt met de jaren”

  1. Hoi Sandra ik hou er wel van ben zelf 48 en ben vrijgezel en je ziet er goed uit woon op Scheveningen ben wel nieuwsgierig wat je in petto heb hoop je te horen en jij krijg ook geen spijt ben benieuwd hoop je te horen

  2. Hoi Sandra ik hou er wel van ben zelf 48 en ben vrijgezel en je ziet er goed uit woon op Scheveningen ben wel nieuwsgierig wat je in petto heb hoop je te horen en jij krijg ook geen spijt ben benieuwd hoop je te horen mail me maar [email protected]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top