Ervaring komt met de jaren

Ervaring komt met de jaren

Ik denk dat mijn titel al genoeg zegt en ik hoop dat jij er ook zo over denkt. Zo niet moet je ook niet oordelen als je nooit hebt afgesproken met een oudere vrouw. Want ik kan je garanderen dat je er nooit spijt van gaat krijgen, al die jonge meiden kunnen een hoop van mij leren! Ik heb drie huwelijken overleeft en date nu regelmatig met mannen de helft van mijn leeftijd en allemaal willen ze me blijven zien. Logisch natuurlijk, maar waarom moet jij nog maar komen ontdekken. Nieuwsgierig? Ik wacht op je berichtje xx

4 reacties op “Ervaring komt met de jaren”

  1. Hoi Sandra ik hou er wel van ben zelf 48 en ben vrijgezel en je ziet er goed uit woon op Scheveningen ben wel nieuwsgierig wat je in petto heb hoop je te horen en jij krijg ook geen spijt ben benieuwd hoop je te horen

  2. Hoi Sandra ik hou er wel van ben zelf 48 en ben vrijgezel en je ziet er goed uit woon op Scheveningen ben wel nieuwsgierig wat je in petto heb hoop je te horen en jij krijg ook geen spijt ben benieuwd hoop je te horen mail me maar [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top