Prettig gestoorde meid zoekt leuke man

Prettig gestoorde meid zoekt leuke man

He allemaal,

Ik hoop dat me titel jullie niet afschrikt haha, ik heb niet in een inrichting gezeten ofzo hoor. Ik ben simpelweg een beetje anders dan andere meiden, ik heb bijvoorbeeld nog nooit een relatie gehad langer dan 6 maanden. Snel ben ik verveeld en daarom dacht ik ook dat deze site (en enkele andere) mijn leven wat spannender kunnen gaan maken. Daten vind ik namelijk leuk en ik vind het altijd spannend nieuwe mannen te ontmoeten en te leren kennen. Maar wel boeiende mannen, niet een saaie vent, want dat is niks voor mij. Ik zoek hier ook een interessante man, een man die zichzelf verzorgd en een boeiend leven heeft waar hij me graag over verteld, want een goed gesprek brengt je al dichter bij mijn bed. Stuur me dus ook een berichtje met inhoud, want anders zal ik niet terug reageren!

Ben benieuwd

3 reacties op “Prettig gestoorde meid zoekt leuke man”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top