Goed verzorgde Haagse vrouw zoekt man

Goed verzorgde Haagse vrouw zoekt man

Hallo mannen, ben ik wat jij zoek? Een verzorgde vrouw die houd van daagjes weg, samen genieten, wandelen over het strand en natuurlijk samen sporten! Ben jij meer de man die graag kijkt hoe ik sport vind ik ook goed zolang we maar samen gaan en je aandacht meer bij mij is dan bij de sport haha… Ben jij de levendige man die mijn vrijgezellen leven weer laad bloeien, schrijf me dan snel x

1 reactie op “Goed verzorgde Haagse vrouw zoekt man”

 1. Hoi,
  Mijn naam is Frans om mij even voor te stellen.
  Ben gescheiden.
  Ben 63 jaar maar nog jong in geest en fysiek.
  Ik hou van romantisch en warmte.
  Sex is bij mij niet de hoofdzaak.
  Dat kan altijd nog.
  Gr Frans

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top