Surinaamse Haagse meid zoekt man

Surinaamse Haagse meid zoekt leuke man

Haiii, ik ben een volslanke Surinaamse Nederlandse meid uit Den Haag. Ik zit vol pit en positieve energie. Ik hou van nieuwe dingen leren en ontdekken, maar hou ook zeker van een nachtje uitgaan en lekker samen dansen tot de zon op komt. Verder ben ik niet zo een sport fanaat,  maar daarin tegen wel een restaurant fanaat hahaa… Ik hou van lekker eten en ondanks ik al wat voller ben voel ik me fijn en zoek ik een man die dat ook goed vind. Dikke kus ik wacht alle leuke berichten af! x

2 comments

  1. Hallo ik ben een Hindoestaanse Nederlandse jongeman van 32 jaar die op zoek is naar een leuke jonge vrouw die tussen de 25 en de 35 jaar oud is. Ik woon in Den Haag

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 6 =