Recentelijk gescheiden vrouw zoekt leukere man

Recentelijk gescheiden vrouw zoekt man

Hallo daar knappe mannen, hier ben ik dan de 40plus vrouw die er nog goed uitziet. Vol energie zit en houd van avondjes eten, dansen en natuurlijk naar de sportschool gaan. In de sportschool krijg ik ondanks mijn leeftijd toch veel bekijk van de jonge onervaren mannen. Heerlijk en ik vind het leuk om te zien, maar waar ik echt diep naar verlang is een verzorgde man van mijn leeftijd of iets ouder. Een nette man die me goed behandeld en geniet van het zijn met een knappe vrouw. Relatie, open relatie of just fun wil ik vooraf niet zeggen omdat ik zelf niet echt weet wat ik wil en dat houd natuurlijk ook van jou af!

4 reacties op “Recentelijk gescheiden vrouw zoekt man”

 1. Hoi Laurien
  Ik zal me eerst voorstellen mijn naam is Cock en woon in den haag.
  Ik vind je een pragtige vrouw en zou graag contact met je willen via mail of op nummer 06 11213616 wel graag discreet zijn zit in een relatie zonder seks.
  Ik keek naar je advertentie en dacht die kanjer wil ik leeren kennen.
  Als je nieuwsgierig bent geworden neem contact op?

 2. Hallo Laurien. Peter hier uit het Bezuidenhout-West. Vertel mij eens waarom zo’n prachtig uitziende vrouw als jij single is geworden? Waar ben je naar op zoek? Wat zijn innere wensen en verlangens?

 3. Hallo Laurien,
  Je bent prachtig om te zien.
  Dit is jouw kans, want je hebt chance bij Frans.
  Ik ben een gescheiden man van 63.
  Ik ben verzorgd en netjes.
  Ik ga niet rechtstreeks met de bedoeling de lakens op te zoeken.
  Wil gewoon gezelschap en respect.
  Dat is mijn insteek.
  Groet, Frans 0648475595 je mag bellen hoor.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top