Kom jij gezellig bij mij langs op de borrel

Kom jij gezellig bij mij langs op de borrel

Ik ben een besloten vrouw, een nette vrouw, kerkgaande vrouw, gescheiden vrouw. Ik deed alles altijd zo goed en deed me best, alleen om mijn man enkele weken geleden met een kennis van de kerk te zien gaan. Dus ik ben er klaar mee, weg man, weg kerk en ik wil eens doen wat ik wil doen. Echt mijn gevoel volgen en hopelijk brengt dat mij meer geluk en plezier in het leven. Dus wat denk jij van mijn idee, kan jij me helpen een nieuwe kant van mezelf te ontdekken? xxx

6 reacties op “Kom jij gezellig bij mij langs op de borrel”

 1. Goedemiddag,
  Ik stel me eerst even voor.
  Mijn naam is Frans van Erp.
  Ben vorig jaar gescheiden en woon momenteel in Nootdorp in een gezellig appartement.
  Ben nog zeer jong van geest en doing.
  Ben toch 63 maar zeer romantisch en best gezellig.
  Ik zou jou wel willen ontmoeten.
  Niet direct om de sex maar om aandacht en gezelligheid.
  Groet, Frans

 2. Hoi, ik kom uit Den Haag. Ik ben een Surinaams Hindoestaanse man van 40 jaar.
  Ik heb zin om een leuke tijd te hebben zonder vastigheid. Jij ook?

 3. Heb wel zin om uitgenodigd te worden voor een onvergetelijke dagje jongeman van 28 jaar blauwe ogen van Marokkaans kom af met hoge hygiƫne en discreet heid liefst rachid 0684127327

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top