Single moeder zoekt leuke man

Single moeder zoekt leuke man

He allemaal,

Ik heet Johanna en ben een gezellige vrouw uit Den Haag. Ik ben al 3 jaar gescheiden en alleen met mijn dochter. Super leuke jaren achter de rug hoor, maar nu gaat mijn kleine naar school en spendeer ik toch teveel tijd alleen en dat moet veranderen. Kom jij mij vermaken en samen leuke dingen doen?

Stuur me dan snel een berichtje en wellicht tot snel

XXxxX

3 reacties op “Single moeder zoekt leuke man”

 1. Hallo Johanna,
  Ik stel me even voor.
  Mijn naam is Frans van Erp.
  Woonachtig in Nootdorp.
  Ben gescheiden en ben 63 jaar, maar zo voel ik het zeker niet.
  Wil je mij ontmoeten, lijkt me leuk en gezellig. Hoeft niet gelijk het bed in. Vind dat ondergeschikt. Leuk kontakt vind ik belangrijker. Ben je geïnteresseerd, bel me dan. 06 48475595 gr Frans

 2. Hoi Johanna ik heb wel tyd over kennen wesamen leuke dingen doen ben ook vrijgezel woon op Scheveningen ben47 jaar 189 lang michien ken ik je tyd vullen je ziet er luek uit heet marcel dus wie weet ik wil je wel ver maken en ook lueke dingen doen en wie weet klikt het wel nou hoop je te horen gr marcelxxxx

 3. Hey Johanna, Ik ben een 19 jarige vol energie die wel leuke dingen wilt meemaken. Stuur me snel een antwoord of mail me als je interesse hebt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top